Fantastiskt besök av Koji Nakada

IMG_6743_edited.JPG
Vi hade en härlig fransk-engelsk tasting på Berns ett par dagar innan årsskiftet med Koji Nakada från Maison Lou Dumont. Han är japanen som har lyckats på kort tid ta sig in på stjärnkrogar världen över. 2001 var första årgången och lagom till lansering av 2012 firar man representation på krogar med sammanlagt 50 Michelin stjärnor världen över. Den japanska mentalitetens fokus och att ingen detalj är för liten har visat sig mycket gynnsam i vinmakningsarbetet.

Koji Nakada hade tre önskemål på vad han ville göra under sina dagar i Sverige. Gå till Abba-museet, besöka PM & vänner i Växjö och se norrsken. Dessvärre hade han och hans familj bara några få dagar till förfogande så PM & vänner får bli under ett framtida besök. Så efter utsökt middag på AGs i Stockholm så tog han med sig famijen upp till Kiruna.

#byttilleko #vinmakning #vinbönder #vinimport #closdecaveau #lagringsvin

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • facebook-square
  • Instagram Square

©2017 Bombolles Wine AB