Nya viner från Etna


Just utanför Passopisciaro på etnas nordslutting ligger Graci. Syskonen är unga i regionen och jobbar tätt med Frank Cornelisen och Giuseppe Russo. om än deras stil är egen. Alberto säger att ett vineri måste ha en filosofi inte fyra fem. något mycket klok för en ung firma i en ung region full av förändringar varje ny årgång.

Alberto fungerar som ett nav för den andra generationens etna. först kom de stora firmorna med Francetti i spets. Nu jobbar unga firmor med att visa de olika cruerna som finns samt att visa olika uttryck av den lokala Nerello Mascalese druvan.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • facebook-square
  • Instagram Square

©2017 Bombolles Wine AB